Team escape room Zwolle | Swolland

Team

De mensen achter Swolland

Ontmoet het team achter Swolland. Hoewel het kernteam bestaat uit Reinier en Gerben, zijn er diverse mensen betrokken geweest zonder wie het realiseren van ons indoor en outdoor activiteiten- en escaperoomcentrum in Zwolle nooit gelukt zou zijn. Dit zijn een aantal van de mensen die Swolland mede mogelijk gemaakt hebben.

Gerben
Gerben richtte in 2015 Swolland op. Hij ontwerpt en programmeert puzzels, combineert techniek met creativiteit voor unieke, uitdagende ervaringen.
Reinier
Reinier richtte in 2015 Swolland op. Hij is het technische brein en combineert technische kennis met inzicht in de menselijke psyche.
Gerrit-Jan
Gerrit-Jan is een ervaren bouwvakker en timmerman met 50+ jaar ervaring. Zijn vakmanschap en oog voor detail maken elk project tot een meesterwerk.
Sarah Middelbos
Als je mentale problemen zo slecht zijn als de wegen in België, zorgt Sarah ervoor dat je ze net zo makkelijk kunt verwerken als Belgische chocolade.
Bert
Bert’s code magie en zijn bierkeuze – altijd verrassend en verfrissend. Hij brengt een unieke smaak en stijl in alles wat hij doet.
Gerrie
Gerrie, onze zorgzame boekhouder. Naast het perfect beheren van de cijfers, zorgt ze ook altijd voor heerlijke maaltijden en een warm welkom.
Johan
Johan, onze klusjesman, is de held achter de schermen. Met zijn hulp loopt alles op rolletjes en zorgt hij voor een flinke dosis humor tijdens het werk!
Dick
Zet ramen zo strak dat zelfs de vogels verbaasd stoppen om te checken.
Gerrit van de Worp
50% stratenmaker en 50% knikmops, stond altijd 100% klaar. Hij zal altijd gedurfde en creatieve stunts uithalen op de knikmops in onze herinneringen.
Marten Bosman
Op Marten kun je altijd bouwen - letterlijk en figuurlijk, hij is namelijk een uitstekend metselaar.
Albert vd Worp
Albert werkt harder dan een bulldozer op red bull. Met zijn doorzettingsvermogen en vakmanschap maakt hij van elke hobbelweg een snelweg!
Wichert van Duinen
Wichert werkt harder dan een bever op cafeïne. Hij tovert elke plank hout om tot een meesterwerk met zijn magische timmerkunsten.
Wim van Duinen
Wim, een echte timmerman, was in zijn eentje sneller met spijker en hamer dan een hele keet bouwvakkers met moderne apparatuur. We missen hem.
Killian van Schaik
Killian, Zwolse schrijver extraordinaire. Hij kan zelfs een boodschappenlijstje omtoveren tot een komedie!