Activiteiten Zwolle - banner 280px

Activiteiten

Alle activiteiten in Zwolle

Ontdek de ultieme avonturen in Zwolle met onze diverse selectie van spannende indoor- en outdooractiviteiten. Of je nu op zoek bent naar adrenalineverhogende escaperooms, strategische teambuildingsspellen, of ontspannende familie-uitjes, bij ons vind je de perfecte ervaring. Onze activiteiten zijn ontworpen om elke deelnemer een onvergetelijke dag te bezorgen, vol plezier, uitdaging, en ontdekking. Gelegen in het prachtige Vechtdal van Zwolle, zijn we de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een unieke activiteit die je nog lang bij blijft!

Veelgestelde vragen over onze activiteiten

Moet ik van tevoren reserveren voor de aanvullende activiteiten?

Voor alle activiteiten is reserveren vereist. Dit kan eenvoudig via onze website. Voor sommige activiteiten, zoals coaching of workshops of bij grote groepen, vragen wij om verder van tevoren te boeken vanwege de noodzakelijke voorbereiding.

Zijn er activiteiten geschikt voor kinderen?

Onze escaperooms zijn geschikt voor 12 jaar of ouder, maar onder begeleiding van een volwassene mag dit jonger. Het bijlgooien is vanaf 18 jaar ivm veiligheid. Bumperbal is geschikt van 16 jaar.

Ik wil met een grote groep komen, wat zijn de mogelijkheden?

Bij grote groepen adviseren we sowieso contact met ons op te nemen. We kunnen momenteel tot 48-60 personen tegelijk ontvangen. We kunnen daarbij een combinatie aanbieden van bijlgooien (24 personen), escaperooms (12 personen) en bumperbal (8-24 personen)

Kunnen de aanvullende activiteiten aangepast worden aan speciale gelegenheden?

Absoluut, we zijn ervaren in het aanpassen van onze activiteiten voor speciale gelegenheden zoals bedrijfsevenementen, verjaardagen, en vrijgezellenfeesten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is de duur van de activiteiten?

Bij elke activiteit staat de duur aangegeven. Dit is de activiteit zelf, dus exclusief, het voor- en nabespreken, afrekenen, een toiletbezoekje, dus reken voor de planning rustig 15 minuten extra.

Zijn er beperkingen of adviezen voor deelname aan de aanvullende activiteiten?

Bij sommige van onze activiteiten horen fysieke inspanning of zijn meer geschikt voor oudere kinderen en volwassenen. Dit staat per activiteit aangegeven bij de activiteit zelf.