Activiteiten Zwolle - banner 280px

Activiteiten

Welkom bij indoor- en outdoor activiteitencentrum Swolland

Ontdek onze brede selectie van spannende indoor activiteiten en outdoor activiteiten in Zwolle. Of je nu op zoek bent naar adrenalineverhogende escaperooms, strategische teambuildingsspellen of ontspannende familie-uitjes, bij ons vind je de perfecte ervaring.

Onze activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om elke deelnemer een onvergetelijke dag te bezorgen, vol plezier, uitdaging en ontdekking. Gelegen in het schilderachtige Vechtdal van Zwolle, zijn wij de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een unieke activiteit die je nog lang bij blijft!

Alle activiteiten in Zwolle, Overijssel

Lees wat onze bezoekers ervaren

“Met het gezin, 6 man sterk, de escaperoom gedaan. Uitdagend, mooi gebouwd, afwisselend en pittig. Gastvrije eigenaar. Leuke middag gehad!”

Arjan -

“Wat een geweldige escaperoom, we hebben genoten!! Veel puzzels en uitdagingen. Erg leuke sfeer, goed in elkaar gezet! Beide escaperooms gedaan bij Swolland, beide fantastisch!!”

Linda -

“Super leuke escape room voor het hele gezin! Voor veel van ons was het de eerste keer dat we een escape room deden maar toch was het goed te doen. Er zijn veel verschillende soorten puzzels wat het leuk en afwisselend houdt. Zeker een aanrader!”

Thirza Zomer -

“Super leuke escape rooms! Beide kamers gespeeld en hopen dat de volgende kamer snel komt 😃”

Melissa van Middendorp -

“Echt super gaaf! Zeker een aanrader! Heel mooi gemaakt, echt top! ”

Ismae van Greuningen -

“Super leuke escaperooms. Eigenaren zijn super enthousiast en willen je echt de best mogelijke ervaring geven.”

Kylian -

Veelgestelde vragen over onze activiteiten

Welke activiteiten in Zwolle zijn geschikt voor slecht weer?

De meeste activiteiten in Swolland zijn geschikt bij slecht weer. Bijlwerpen is outdoor en overdekt. Liever indoor? Dan hebben we 2 escape rooms waarbij je comfortabel en droog kunt spelen.

De outdoor escaperoom is deels overdekt en mogelijk te spelen met slecht weer, je wordt dan wel nat bij regen. Je krijgt van ons een poncho.

Welke grote groepsactiviteiten zijn er in Zwolle?

We bieden in totaal ruimte voor 64 personen.

Met bijlgooien kunnen we 24 personen tegelijk laten spelen.
Bumperbal biedt ruimte voor 28 personen (waarbij 14 in doorwissel).
Onze escape room De Alchemist en escape room Area038 bieden beide ruimte voor 6 personen, 12 in totaal.
Onze aankomende outdoor escaperoom, Temple Run, biedt ruimte voor 9 personen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Zijn er activiteiten geschikt voor kinderen?

Onze escaperooms zijn geschikt voor 12 jaar of ouder, maar onder begeleiding van een volwassene mag dit jonger. Het bijlgooien is vanaf 18 jaar ivm veiligheid. Bumperbal is geschikt van 16 jaar.

Kunnen de aanvullende activiteiten aangepast worden aan speciale gelegenheden?

Absoluut, we zijn ervaren in het aanpassen van onze activiteiten voor speciale gelegenheden zoals bedrijfsevenementen, verjaardagen, en vrijgezellenfeesten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is de duur van de activiteiten?

Bij elke activiteit staat de duur aangegeven. Dit is de activiteit zelf, dus exclusief, het voor- en nabespreken, afrekenen, een toiletbezoekje, dus reken voor de planning rustig 15 minuten extra.

Zijn er beperkingen of adviezen voor deelname aan de aanvullende activiteiten?

Bij sommige van onze activiteiten horen fysieke inspanning of zijn meer geschikt voor oudere kinderen en volwassenen. Dit staat per activiteit aangegeven bij de activiteit zelf.

Moet ik van tevoren reserveren voor de aanvullende activiteiten?

Voor alle activiteiten is reserveren vereist. Dit kan eenvoudig via onze website. Voor sommige activiteiten, zoals coaching of workshops of bij grote groepen, vragen wij om verder van tevoren te boeken vanwege de noodzakelijke voorbereiding.