Escaperoom Dr. Frankensteins Lab in Zwolle, de Biljartfabriek

Archief

Artikels en activiteiten

Welkom op de archiefpagina van onze website, waar je een uitgebreide bibliotheek kunt vinden van alle berichten en updates over al onze activiteiten, met een bijzondere focus op onze escaperooms. Het staat in chronologische volgorde, dus dubbelt het als een tijdlijn.

Blader door de archieven voor leerzame tips voor het overwinnen van escaperooms en de nieuwste ontwikkelingen. Elk bericht is een venster naar de levendige en dynamische wereld van Swolland.

Daaronder vind je alle activiteiten die we ooit hebben gebouwd/opgezet!

Artikelopslag in victoriaanse steampunk studie

Alle artikels van Swolland.com vind je hieronder

Deze 7 spelers vind je altijd in een escaperoom

In elke escape room tref je dezelfde type spelers. Hier vind je een complete lijst van alle type escaperoom spelers die er zijn.

The making of… Escape room Temple Run in Zwolle

Een kijkje achter de schermen bij de bouw van een escaperoom? Hier kan het! Bij één van de grootste escaperooms van Nederland laten we zien hoe deze tot stand is gekomen.

Top 10 meest gemaakte fouten in een escaperoom

1. Over het hoofd zien van geheime objecten
2. Elkaar teveel vertrouwen
3. Vasthouden aan Foutieve Oplossingen
4. Niet vertrouwen op de escaperoom begeleider

Swolland 4.0 – Een Venster naar Jouw Escaperoom Avonturen!

Ontdek onze vernieuwde website! Beleef je escaperoom avonturen opnieuw met foto’s, teamdata en meer. Sneller, mooier, en gebruiksvriendelijker.

De Alchemist: Een nieuwe escaperoom in Zwolle

Ontdek “De Alchemist”, een high-tech escaperoom in Zwolle met een prachtig decor en unieke, gevarieerde puzzels. Duur: 75 minuten. Durf jij het aan?

De beste escape rooms van Zwolle

Ontdek waarom Swolland escaperooms de beste is van Zwolle: unieke, high-tech puzzels en topbeoordelingen! Beleef spannende avonturen in Area038 en de Alchemist

Shoutout naar je moeder! De liefste van de wereld

Je moeder is je eerste liefde. Na de geboorte, wat an sich al een hele bevalling (en je eerste escaperoom-ervaring) is, begint de ellende pas.

#5 De Ik-wist-het!

In elke escape room tref je dezelfde type spelers. Ik neem er elke keer eentje onder de loep. Dit keer nemen we een kijkje naar de #5, De Ik-wist-het!

#2 De Complotdenker

Ontmoet de Complotdenker:, ziet geheimen waar ze niet zijn en gelooft niet in toeval. Lees meer over dit fascinerende type!

#4 De Luiaard

In elke escape room tref je dezelfde type spelers. Ik neem er elke keer eentje onder de loep. Dit keer nemen we een kijkje naar de #4: De Luiaard

#3 De Sorry-dat-ik-besta

In elke escape room tref je dezelfde type spelers. Ik neem er elke keer eentje onder de loep. Dit keer nemen we een kijkje naar de #3, De sorry-dat-ik-besta

#1 De strateeg

In elke escape room tref je dezelfde type spelers. Ik neem er elke keer eentje onder de loep. Dit keer nemen we een kijkje naar de #1, de strateeg

#7 De Agressieveling

In elke escape room tref je dezelfde type spelers. Ik neem er elke keer eentje onder de loep. Dit keer nemen we een kijkje naar de #7, De Agressieveling

#6 De Stille Strijder

In elke escape room tref je dezelfde type spelers. Ik neem er elke keer eentje onder de loep. Dit keer nemen we een kijkje naar de #6, De Stille Strijder

Wij zijn open!

Het is een tijdje stil geweest rondom Swolland en AKA Escape Rooms, maar op de achtergrond zijn we heel druk aan het werk geweest. We hebben onze naam veranderd van AKA Escape Rooms naar Swolland. De wijziging zit niet alleen in de naam. We zijn binnen Zwolle verhuisd vanuit de Biljartfabriek naar de Hessenweg, in […]

Alles over escaperooms

Een escaperoom is een fysieke ruimte waarbinnen je wordt opgesloten en je binnen een vast tijdsbestek moet ontsnappen door het oplossen van fysieke puzzels.

Nieuw in Zwolle: Escaperoom Area038

Area038 is een van de meest high-tech escaperooms van heel Nederland. Hier worden allerlei duistere overheidsexperimenten uitgevoerd.

10 tips voor als je een escaperoom gaat spelen

Escaperooms zijn uitdagend en soms erg moeilijk. Wil jij je tijd en/of samenwerking verbeteren? Dan zijn hier 10 tips om sneller te zijn in een escaperoom!

Voorjaar 2022!

Swolland, geïnspireerd door historische namen en succesvolle parken zoals Disneyland, combineert ‘Swol’ en ‘land’. Een unieke plek vol herinneringen!

Recreatie in Zwolle

Wij zijn voornemens om een family entertainment centrum te starten in Zwolle. Dit houdt in dat we een park starten waar groepen een dagje uit kunnen beleven met allerlei leuke groepsactiviteiten, waaronder escaperooms, bumperbal en nordic axe throwing. Overleg Wij zijn sinds 2017 in overleg met de gemeente Zwolle voor de realisatie van een indoor- […]

Doe groen, doe een uitje. Doe een groen uitje!

Swolland zet in op duurzaamheid: van gerecyclede materialen tot groene energie en herplanting van bomen. Speel zorgeloos en verantwoord bij ons!

What’s in a name?

Swolland, geïnspireerd door historische namen en succesvolle parken zoals Disneyland, combineert ‘Swol’ en ‘land’. Een unieke plek vol herinneringen!

Alle activiteiten (ook de gesloten) van Swolland vind je hier: