escape room Zwolle

Groepen

Wij kunnen zowel kleine als grote groepen ontvangen. Met een terrein van ruim 2 hectare is er genoeg ruimte voor iedereen! Onze activiteiten zijn ook voor grote groepen geschikt. Onze boekingspagina geeft een overzicht in welke activiteiten er tegelijk mogelijk zijn. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Groep cosplayers in escaperoom aan het puzzelen

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een unieke manier om de teamgeest te versterken? Onze escaperooms bieden de perfecte mix van uitdaging en plezier voor een onvergetelijke teambuildingsdag. Deze activiteiten stimuleren samenwerking en probleemoplossend denken, essentiële vaardigheden in elke werkomgeving. Geschikt voor teams van alle groottes, bieden onze escaperooms een dynamische ervaring die collega’s dichter bij elkaar brengt. Voor meer gedetailleerde informatie en arrangementen op maat, bezoek onze zakelijke pagina.

Familie

Bij ons vind je activiteiten die jong en oud samenbrengen voor urenlang plezier. Of het nu gaat om het oplossen van puzzels in onze familievriendelijke escaperooms of het genieten van onze diverse outdoor activiteiten, wij hebben voor elk wat wils.

Klok met 2 kinderen
Groep mensen vormt een woord

Grote groepen

Of je nu een bedrijfsfeest, schooluitje of een grote familiebijeenkomst organiseert, wij bieden een breed scala aan activiteiten die gegarandeerd iedereen zullen vermaken. Van spannende escaperooms tot diverse outdoor activiteiten. Laat ons je helpen om een memorabel evenement te organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden. Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: contactpagina

Vrienden

Zin in een dag vol avontuur en uitdaging met je vrienden? Bij Swolland vind je de ideale setting voor een actieve en gezellige dag uit. Van breinkrakers in de escaperoom tot competitie bij de outdoor activiteiten, er is genoeg te doen om iedereen betrokken en vermaakt te houden. Wij bieden de perfecte omgeving voor vriendengroepen die samen nieuwe herinneringen willen maken. Mis deze kans niet en plan je volgende avontuur bij ons!

Bijlwerpen met Johan
Opening Swolland in Lente 2022

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Waag je aan de spannende en adrenaline-verhogende kunst van bijlgooien, een uitdagende activiteit die teamwork en precisie vereist. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een beetje competitie en veel plezier. Voor grotere groepen bieden we naast bijlgooien ook bumperbal, waarbij je al rollend en botsend een hilarische tijd zult beleven. Zoek je iets waar je meer je hersenen kan gebruiken, dan zijn onze escaperooms uitermate geschikt.

Heb je unieke ideeën of specifieke wensen? Laat het ons weten, en we helpen graag bij het organiseren van een legendarisch vrijgezellenfeest.

Dates

Wil je indruk maken op je date met een unieke ervaring? Ons aanbod van activiteiten biedt de perfecte kans om samen iets nieuws en opwindends te proberen. Of het nu gaat om het ontsnappen uit een van onze uitdagende escaperooms of het samen creatief zijn met splatterpaint, je zorgt gegarandeerd voor een memorabele date. Onze activiteiten zijn ontworpen om samenwerking en plezier te bevorderen, waardoor je een geweldige tijd zult hebben terwijl je elkaar beter leert kennen.

Afbeelding van een valentijn op een scherm in de duikboot escaperoom "Maelstrom"