witte vector curve
thumbnail post white curve

Groepen

Wij kunnen zowel kleine als grote groepen ontvangen. Met een terrein van ruim 2 hectare is er genoeg ruimte voor iedereen! Onze activiteiten zijn ook voor grote groepen geschikt. Onze boekingspagina geeft een overzicht in welke activiteiten er tegelijk mogelijk zijn. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Onze activiteiten zijn uitermate geschikt voor een teambuildingsdag. Dat geeft net dat beetje extra aan een teamdag. Onze escaperooms zijn een uitstekende oefening voor een coöperatieve teambuildingsactiviteit. Zoek je naar coaching? Klik dan hier voor onze coachingstrajecten.

Familie

Familie

Wij bieden activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud, waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Spel der spellen is uitermate geschikt voor de hele familie. Voor een grote familie hebben we genoeg plek en ook speciale arrangementen.

Grote groepen

Grote groepen

Wij bieden tal van verschillende activiteiten en kunnen daardoor een compleet pakket van activiteiten aanbieden met bijbehorende horeca. Voor ieder wat wils! Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Vrienden

Vrienden

Klaar met hangen? Neem Kees (en de rest van je vriendengroep natuurlijk) mee naar ons recreatiepark. We hebben genoeg te doen om de dag vol te krijgen. Gaan ze leuk vinden!

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Onze activiteiten zijn perfect geschikt voor het vrijgezellenfeest dat je aan het organiseren bent. Begin wel vroeg op de dag, de activiteiten moeten namelijk alcoholvrij. Neem contact met ons op als je ludieke ideeën hebt, we werken graag mee!

Dates

Dates

Als je je date wilt inspireren met een unieke activiteit zit je hier goed! Laat je hersens kraken in een escaperoom of kies voor een creatieve uitlaatklep met splatterpaint!