Escape Room Zwolle - Sherlock Holmes

Temple Run

Escaperoom Temple Run

Verloren tempel
75 minuten
144M² XXL!!!
Hindernisbaan
2-8 spelers
Optimaal: 4-5
12 jaar*
??% ontsnapt
Nederlands/Engels
Outdoor
Gedeeltelijk overdekt
Escape veilig
Pin/Ideal/Factuur
€149,95
inclusief 9% btw
Afbeelding van Escaperoom Temple Run in Zwolle
In aanbouw
verhaal van escaperoom Escaperoom Temple Run in Zwolle

In aanbouw

Momenteel zijn we druk bezig om Temple Run af te bouwen. Dit wordt niet alleen één van de grootste escaperooms van Nederland, maar waarschijnlijk ook de escaperoom waar het langst aan gebouwd is. We zijn in 2018 begonnen met bouwen en hopen de escaperoom in 2024 af te ronden. Uiteraard zijn we niet continue bezig geweest met bouwen, maar om de escaperoom een authentieke outdoor uitstraling te geven was het nodig om de constructie al jaren geleden neer te zetten. Het thema is namelijk een vervallen tempel die overwoekerd wordt met planten, terwijl de avonturiers proberen een schat veilig te stellen.

motivatie van escaperoom Escaperoom Temple Run in Zwolle

Waarom is escaperoom Temple Run in Zwolle geschikt voor jou?

Temple Run is een unieke outdoor escaperoom die zich onderscheidt door zijn enorme oppervlakte van meer dan 150 vierkante meter en de mogelijkheid om met grote groepen tot 8 personen te spelen. Deze escaperoom bevat veel hindernissen, is perfect voor beginners en biedt een dynamische mix van avontuurlijke en fysieke activiteiten. Dat maakt deze escaperoom ideaal voor liefhebbers van actie en beweging. Het thema is geïnspireerd op avonturenfilms zoals Indiana Jones, the Mummy en Tombraider, wat een spannende en meeslepende sfeer creëert. De puzzels zijn elektromechanisch, wat bijdraagt aan de interactieve en hands-on ervaring. Het decor in deze kamer moet het vooral hebben van de outdoor vibe, waarbij we klimop expres hebben laten overwoekeren, dit draagt bij aan de beleving dat je in een vervallen tempel aan het verkennen bent. Temple Run is echter minder geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn of voor expert spelers die op zoek zijn naar een extreem intellectuele uitdaging. Deze escaperoom is ideaal voor een actief dagje uit in de buitenlucht en biedt plezier en avontuur voor spelers van alle niveaus en alle leeftijden.

Sorry, we zijn nog druk bezig met bouwen! We verwachten deze escaperoom “ergens” in 2024 te kunnen aanbieden!

Veel gestelde vragen over Temple Run

Wanneer gaat ie open?!

We hopen aan het einde van de zomer deze te openen. Ja we weten het, perfecte timing voor een outdoor escaperoom….

Ik ben claustrofobisch, is dat een probleem?

Als je claustrofobisch bent, maar je wilt wel een escaperoom spelen, dan is dit één van de meest geschikte. De escaperoom is gedeeltelijk overdekt, maar vindt zich grotendeels in de buitenlucht plaats.

Hoe zit het met de leeftijd?

De kamer is niet eng en de puzzels zijn niet te moeilijk, de minimumleeftijd van 12 jaar houden we aan omdat er een bepaalde logica verwacht wordt. Jonger dan 12 jaar is geen probleem, zolang er volwassen begeleiders bij zijn.

Zijn er meerdere kamers?

Ja, dit is één van de grootste escaperooms van Nederland, er zjin diverse kamers. We gaan niet teveel verklappen, maar als je op zoekt bent naar een grote escaperoom, dan is de Temple Run uitermate geschikt.

Zijn er acteurs in de escaperoom?

We hebben geen live acteurs.

Wat moet ik dragen?

Je bent buiten aan het klimmen, klauteren en kruipen. Zorg dus voor gemakkelijke schoenen en kleding die vies mag worden. Er is ook geen verwarming of verkoeling, dus kleed je naar de buitentemperatuur. Wij zorgen voor poncho’s, mocht het regenen.

Met hoeveel personen kan ik deze escaperoom spelen?

Momenteel richten we ons op 2 tot 8 personen. De ideale groepsgrootte blifjt wat ons betreft 4-5 spelers. Het voordeel van deze kamer is dat er genoeg hindernissen zijn om de hele groep actief te houden.

Kan ik in het Engels spelen?

Ja hoor, geen probleem.

Heeft deze kamer fysieke elementen waar ik rekening mee moet houden?

Ja, dit is een fysiek intensieve kamer. Er zitten veel fysieke hindernissen in de kamer, dus deze kamer is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. Er is een optie om de grootste hindernissen te omzeilen, maar dit bevelen we niet aan. Mocht er toch iemand moeilijk ter been zijn die de kamer wil spelen, neem dan even contact met ons op.

Is de escaperoom Temple Run veilig?

Absoluut, Temple Run voldoet, net als onze andere escaperooms, aan het bouwvoorschrift, dit houdt in dat alles veilig ontworpen is en je ten allen tijde zelf uit de kamer kunt in geval van nood. Houdt er wel rekening mee dat er hindernissen en obstakels in de kamer zitten, enige voorzichtigheid is geboden.

Bekijk zolang onze andere escaperooms: