Escape Room Zwolle - Sherlock Holmes

Vergaderzaal Nexus

Vergaderzaal Nexus

vergaderzaal
2,5 uur
Beamer
TV/Whiteboard
6-16 personen*
Koffie en thee
Indoor
Airconditioning
Pin/Ideal/Factuur
€25,- p.p.
inclusief 9% btw
verhaal van vergaderzalen Vergaderzaal Nexus in Zwolle

Vergaderzaal Zwolle "Nexus"

“Nexus” betekent verbinding in het latijn. Verrijk je teamactiviteit of escaperoom-ervaring bij ons met een vergadering in onze industriële vergaderzaal. Vergaderzaal Zwolle “Nexus” is ontworpen voor groepen tot 16 personen.

Deze industriële vergaderzaal is ideaal voor nabesprekingen of brainstormsessies na een energieke escaperoom-uitdaging of een potje bijlgooien. Voorzien van een beamer maar ook een ouderwets whiteboard, combineert onze vergaderzaal functionaliteit met een unieke sfeer, perfect voor teams die zowel plezier als productiviteit zoeken.

In de zomer kun je je hoofd koelhouden dankzij onze climate-control en in de winter zorgt de warmtepomp dat je er warmpjes bijzit. Koffie en thee is inbegrepen. Neem gerust contact met ons op voor vragen.

Dit is het team dat aan Vergaderzaal Nexus heeft gewerkt:

Gerben
Gerben richtte in 2015 Swolland op. Hij ontwerpt en programmeert puzzels, combineert techniek met creativiteit voor unieke, uitdagende ervaringen.
Gerrit-Jan
Gerrit-Jan is een ervaren bouwvakker en timmerman met 50+ jaar ervaring. Zijn vakmanschap en oog voor detail maken elk project tot een meesterwerk.
Reinier
Reinier richtte in 2015 Swolland op. Hij is het technische brein en combineert technische kennis met inzicht in de menselijke psyche.