witte vector curve
thumbnail post white curve

Zakelijk

Teambuilding – Ontdek de kracht van samenwerking met onze escaperooms

Versterk jouw team met onze unieke escaperoom-ervaringen. Onze escaperooms zijn speciaal ontworpen om teams uit te dagen en te verenigen, waardoor ze een favoriete keuze zijn geworden voor coaches en professionals. Beleef een dynamische teambuildingactiviteit waar samenwerking en rollen binnen het team op een natuurlijke en plezierige manier worden onthuld.

Industriële Vergaderzaal

Naast de escaperoom verhuren we een vergaderzaal in industriële stijl. Hier is ruimte voor 2 tot 14 personen. Voor meer informatie en/of om de vergaderzaal te reserveren, klik hier.

Samenwerking en vermaak – Het geheim van teamsucces

Bij onze escaperooms, ontwikkeld in samenwerking met psychologiepraktijk de Living in Zwolle, ligt de nadruk op teambuilding. Dit is verweven in de kern van onze kamers. Teams moeten samen strategieën bedenken en taken coördineren om te slagen. Deze intensieve samenwerking brengt de kracht van het collectief naar voren, waarbij iedereen een essentiële rol speelt.

Professionele Coaching – Haal het beste uit je team

Onze professionele coaches analyseren teamdynamieken met behulp van opnames tijdens de escaperoom-activiteit. We gebruiken bewezen technieken om leiderschap, ontdekking, communicatie en probleemoplossing binnen teams te beoordelen. Dit biedt inzicht in diverse teamaspecten, van leiderschapsstijlen tot communicatiepatronen, met behulp van methoden als Belbin, DISC en oplossingsgericht werken.

Waarom kiezen voor onze escaperooms voor teambuilding?

Onze escaperooms zijn met behulp van onze basis in de psychosociale sector ontworpen om teamdynamiek te analyseren en te versterken. Ze bieden een unieke ervaring waarbij teamleden van elkaar afhankelijk zijn, ideaal voor het blootleggen van groepsgedrag en individuele bijdragen.

Hoe werkt het?

Geïnteresseerd in teambuilding of coaching? Bel ons of stuur ons een mail. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. Na een oriënterend gesprek, waarin de behoeften van het team worden besproken, bieden we een vrijblijvende offerte. Ervaar vervolgens onze unieke coachingssessies, afgestemd op jouw team en doelstellingen.