Escape Room Zwolle - Team 1920x280

Zakelijk

Ontdek de kracht van samenwerking met onze escaperooms

Teambuilding – Versterk jouw team met onze unieke, op samenwerking gerichte escaperoom-ervaringen op onze locatie in Zwolle. Onze escaperooms zijn speciaal ontworpen om teams uit te dagen en te verenigen, waardoor ze een favoriete keuze zijn geworden voor coaches en professionals. Beleef een dynamische teambuildingactiviteit waar samenwerking en rollen binnen het team op een natuurlijke en plezierige manier worden onthuld.

Inhoudsopgave

Vergaderen in het Vechtdal in Zwolle

Vergaderen – Naast onze escaperooms, beschikken we ook over een vergaderzaal in industriële stijl, geschikt voor groepen van 6 tot 14 personen. De zaal is voorzien van alle gemakken, zoals koffie en thee, een beamer, een tv-scherm en een whiteboard, om jullie vergadering zo productief mogelijk te maken. Kijk in de kolom hiernaast voor meer informatie of de vergaderzaal te reserveren.

Op zoek naar een inspirerende start van jullie vergadering of een ontspannende afsluiter? Onze locatie bij de rivier “de Vecht” biedt uitdagende escaperooms die zorgen voor een unieke draai aan jullie dag. Deze activiteiten bieden een uitstekende kans om elkaar op een andere wijze te leren kennen en de onderlinge samenwerking te versterken. Ontdek ons aanbod in teambuildingactiviteiten en bedrijfsuitjes voor een onvergetelijke ervaring.

Mocht je nog vragen of verzoeken hebben, neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden, we denken graag met jullie mee. We helpen jullie met plezier bij het samenstellen van een programma dat perfect aansluit bij jullie wensen!

Industriële vergaderzaal in Zwolle
Escaperoom Zwolle Vergaderzaal Nexus

Vergaderzaal Nexus

vergaderzalen Zwolle

vergaderzaal
2,5 uur
Beamer
TV/Whiteboard

Doelgroep

6-16 personen*
Koffie en thee

Praktisch

Indoor
Airconditioning
Pin/Ideal/Factuur
€25,- p.p.
inclusief 9% btw

Samenwerking en vermaak – Het geheim van teamsucces

Psycholoog Sarah van de Living Zwolle

Bij onze escaperooms, ontwikkeld in samenwerking met psychologiepraktijk “de Living” in Zwolle, ligt de nadruk op teambuilding. Dit is verweven in de kern van onze kamers. Teams moeten samen strategieën bedenken en taken coördineren om te slagen. Deze intensieve samenwerking brengt de kracht van de groep naar voren, waarbij iedereen een essentiële rol speelt.

Deze focus op teambuilding maakt onze escaperooms bijzonder geschikt voor bedrijfsuitjes, trainingen en andere groepsactiviteiten waar het bouwen aan een sterk team centraal staat. Onze escaperooms zijn zorgvuldig ontworpen om samenwerking centraal te stellen.

Zo leveren we niet alleen een spannend en vermakelijke activiteit, maar bieden we ook een blijvende impact die verder reikt dan de muren van onze kamers.

Professionele Coaching – Haal het beste uit je team

Coaching – Onze professionele coaches analyseren teamdynamieken met behulp van opnames tijdens de escaperoom-activiteit.

We gebruiken bewezen technieken om leiderschap, ontdekking, communicatie en probleemoplossing binnen teams te beoordelen. Dit biedt inzicht in diverse teamaspecten, van leiderschapsstijlen tot communicatiepatronen. Met behulp van methoden als Belbin, DISC en oplossingsgericht werken analyseren we de verschillende rollen binnen het team.

Waarom kiezen voor onze escaperooms voor teambuilding?

Onze escaperooms zijn met behulp van onze basis in de psychosociale sector ontworpen om teamdynamiek te analyseren en te versterken. Ze bieden een unieke ervaring waarbij teamleden van elkaar afhankelijk zijn, ideaal voor het blootleggen van groepsgedrag en individuele bijdragen.

Hoe kan ik dit aanvragen?

Geïnteresseerd in teambuilding of coaching? Vul dit contactformulier in. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. Na een oriënterend gesprek, waarin de behoeften van het team worden besproken, bieden we een vrijblijvende offerte. Ervaar vervolgens onze unieke coachingssessies, afgestemd op jouw team en doelstellingen.

Zakelijk Contactformulier

  Veelgestelde vragen voor zakelijke klanten

  Wat maakt jullie escaperooms geschikt voor teambuilding?

  Onze escaperooms zijn ontworpen met een focus op samenwerking en teamdynamiek. Ze dagen teams uit om gezamenlijk strategieën te bedenken en taken te coördineren, wat de teamgeest versterkt en iedereen een essentiële rol geeft.

  Kunnen we ook vergaderen op jullie locatie?

  Ja, we beschikken over een vergaderzaal in industriële stijl, uitgerust met alle benodigdheden zoals koffie, thee, een beamer, tv-scherm, en whiteboard. Deze ruimte is geschikt voor groepen van 6 tot 14 personen.

  Hoe kan de escaperoom-ervaring bijdragen aan ons bedrijfsevenement of uitje?

  De escaperoom-ervaring biedt een unieke draai aan uw bedrijfsevenement of uitje door de onderlinge samenwerking en kennismaking op een andere wijze te stimuleren, wat bijdraagt aan een sterker en meer verenigd team.

  Hoe kan ik een teambuildingactiviteit of coachingssessie aanvragen?

  Geïnteresseerden kunnen een contactformulier invullen of rechtstreeks contact met ons opnemen via onze contactpagina. Na een oriënterend gesprek bieden we een vrijblijvende offerte aan.

  Wat zijn de kosten van een vergadering of teambuildingactiviteit bij jullie?

  De kosten kunnen variëren afhankelijk van de duur van de activiteit, het aantal deelnemers, en eventuele aanvullende wensen. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.