Bubble bal banner

Bumperbal

Bumperbal Voetbal

bumperbal
60 minuten
alles voorbereid
sportief
8-12 spelers*
Aanbevolen: 8-12
16 jaar*
Nederlands/Engels
outdoor
Niet overdekt
Pin/Ideal/Factuur
€22.50 p.p.
inclusief 9% btw
verhaal van outdoorgames Bumperbal Voetbal in Zwolle

Bumperbal in Zwolle

Bumperbal in Zwolle is dé ervaring voor jou en je vrienden als je op zoek bent naar een uniek en spannende groepsactiviteit!

Bumperbal, Bubble ball of Bubble Soccer, zoals het vaak internationaal wordt genoemd, is een spel waarbij spelers opgeblazen ballen dragen en tegen elkaar botsen terwijl ze voetballen. Stel je voor dat je over het veld rent, duwt, botst en opspringt tegen je vrienden in een veilige, opgeblazen bal. Bumperbal is niet zomaar een spel; het is een avontuur dat je lachend, rennend en spelend met je groep laat beleven.

Het is de perfecte manier om actief te zijn en een onvergetelijke tijd te hebben met je groep.

Wij zorgen dat alles klaar staat, zodat jij en je vrienden/collega’s direct kunnen beginnen met bumperen!

motivatie van outdoorgames Bumperbal Voetbal in Zwolle

Waarom bumperbal bij ons de beste keuze is

Bij Swolland kun je op onze eigen locatie bumperballen. In tegenstelling tot het huren van bumperballen, zorgen wij (voor dezelfde prijs!) voor het opblazen en opruimen van de ballen (dit kost in totaal minstens 2 uur) en een veld waarop jullie kunnen spelen, waardoor jullie je volledig kunnen concentreren op het genieten van de activiteit. Na het spelen (of tijdens de pauzes) kan gebruik gemaakt worden van lichte horeca, waaronder alcoholvrije opties, wat een perfecte afsluiting van de dag biedt.

Daarnaast hebben we gekozen voor kwalitatief zeer goede ballen, deze zijn extreem stevig, de handvaten schuren en we hebben een aantal extra grote bumperballen, zodat mensen boven de 1,90 ook comfortabel kunnen spelen.

Dit maakt bumperbal bij Swolland tot de ideale keuze voor teambuilding, familie-uitjes of gewoon een leuke middag uit.

Veelgestelde vragen over Bumperbal

Waarom moet ik bumperbal bij jullie spelen?

Wij zorgen ervoor dat alle bumperballen opgeblazen klaarliggen (dit duurt minimaal een uur) en voor een speelveld, zodat jullie je kunnen focussen op het spel ipv het logistieke gedoe. We ruimen daarnaast de bumperballen weer op voor jullie (ook al weer een uur). En dat alles tegen dezelfde prijzen als je ergens anders bumperballen zou huren.

Is Bumperbal moeiljk?

We gaan niet beweren dat het licht is: De ballen wegen 12 tot 15 kilo (afhankelijk van de grootte, we hebben 2 maten). Deze kun je makkelijk dragen via je schouders. Wel zul je merken dat je snel uitgeput raakt als je wild aan het spelen bent.

Is Bumperbal gevaarlijk?

Bumperbal is ontworpen als een leuke en veilige activiteit. De bumperballen zelf dienen als een beschermende bubbel voor de spelers, waardoor de kans op verwondingen door botsingen wordt verminderd. Net als bij elke sport of recreatieve activiteit, is het essentieel om veiligheidsinstructies te volgen en voorafgaand aan het spel op te warmen en te stretchen. Hoewel er personeel op de locatie aanwezig is, is het de verantwoordelijkheid van de deelnemers om veilig te spelen en de regels te respecteren. Door deze richtlijnen te volgen, kan men genieten van bumperbal met een verminderd risico op blessures.

Waar komt Bumperbal vandaan?

Bumperbal, ook bekend als bubble voetbal of zorb voetbal, is een relatief nieuwe sport die is ontstaan in Noorwegen rond 2011. Het werd bedacht door Henrik Elvestad en Johan Golden, twee komieken, tijdens de opnames van een televisieprogramma. Het idee snelde de wereld rond na virale verspreiding via het internet. Spelers dragen grote opblaasbare ballen (bumpers) waarmee ze elkaar veilig kunnen botsen terwijl ze voetballen. Deze unieke twist op traditioneel voetbal combineert sportiviteit met een hoog fungehalte, wat bijdraagt aan teambuilding en het simpelweg genieten van een luchthartige, fysieke activiteit.

Mag ik foto's maken voor social media?

Uiteraard, gratis reclame voor ons! Ga gerust je gang en tag ons!

#bumperbal #swolland

Kunnen we bij jullie drinken?

Zeker. We verkopen fris, koffie en thee. Alcohol is niet geschikt als je onze activiteiten wil spelen, bumperbal is wild genoeg zonder alcohol

Spelen we met bumperbal tegen andere mensen?

Nee, je speelt altijd tegen je eigen team. Vandaar ook het minimum aantal spelers.

Kan ik Bumperbal combineren met andere activiteiten?

Absoluut! Na een flinke fysieke activiteit, is het misschien even de beurt aan jullie hersenen in één van onze escaperooms. Of ben je misschien toch meer op zoek naar een sportieve activiteit, dan kun je bijvoorbeeld gaan bijlgooien!

Op wat voor locatie zit Bumperbal in Zwolle?

Wij bevinden ons aan de Hessenweg 19, we hebben daar een grasland van 2 hectare tot onze beschikking, dat is meer ruimte dan ooit nodig zal zijn.

Dit is het team dat aan Bumperbal Voetbal heeft gewerkt:

Gerben
Gerben richtte in 2015 Swolland op. Hij ontwerpt en programmeert puzzels, combineert techniek met creativiteit voor unieke, uitdagende ervaringen.
Reinier
Reinier richtte in 2015 Swolland op. Hij is het technische brein en combineert technische kennis met inzicht in de menselijke psyche.