Bumperbal bij Swolland in Zwolle

Bumperbal

Bumperbal Voetbal

bumperbal
60 minuten
alles voorbereid
sportief
8-12 spelers*
Aanbevolen: 8-12
16 jaar*
Nederlands/Engels
outdoor
Niet overdekt
Pin/Ideal/Factuur
€22.50 p.p.
inclusief 9% btw
verhaal van outdoorgames Bumperbal Voetbal in Zwolle

Bumperbal in Zwolle

Bumperbal in Zwolle is dé ervaring voor jou en je vrienden als je op zoek bent naar een uniek en spannende groepsactiviteit!

Bubble Football of Bubble Soccer, zoals het vaak internationaal wordt genoemd, is een spel waarbij spelers opgeblazen ballen dragen en tegen elkaar botsen terwijl ze voetballen. Stel je voor dat je over het veld rent, duwt, botst en opspringt tegen je vrienden in een veilige, opgeblazen bal. Bumperbal is niet zomaar een spel; het is een avontuur dat je lachend, rennend en spelend met je groep laat beleven.

Het is de perfecte manier om actief te zijn en een onvergetelijke tijd te hebben met je groep.

Je kunt nu bumperbal in Zwolle spelen, wij zorgen voor de voorbereiding en dat alles voor je klaarstaat, zodat jij en je vrienden/collega’s direct kunnen beginnen met bumperen!

Veel gestelde vragen/FAQ over Bumperbal/Bubble ball

Is Bumperbal moeiljk?

We gaan niet beweren dat het licht is: De ballen wegen 12 tot 15 kilo (afhankelijk van de grootte, we hebben 2 maten). Deze kun je makkelijk dragen via je schouders. Wel zul je merken dat je snel uitgeput raakt als je wild aan het spelen bent.

Is Bumperbal gevaarlijk?

Bumperbal is ontworpen als een leuke en veilige activiteit. De bumperballen zelf dienen als een beschermende bubbel voor de spelers, waardoor de kans op verwondingen door botsingen wordt verminderd. Net als bij elke sport of recreatieve activiteit, is het essentieel om veiligheidsinstructies te volgen en voorafgaand aan het spel op te warmen en te stretchen. Hoewel er personeel op de locatie aanwezig is, is het de verantwoordelijkheid van de deelnemers om veilig te spelen en de regels te respecteren. Door deze richtlijnen te volgen, kan men genieten van bumperbal met een verminderd risico op blessures.

Waar komt Bumperbal vandaan?

Bumperbal, ook bekend als bubble voetbal of zorb voetbal, is een relatief nieuwe sport die is ontstaan in Noorwegen rond 2011. Het werd bedacht door Henrik Elvestad en Johan Golden, twee komieken, tijdens de opnames van een televisieprogramma. Het idee snelde de wereld rond na virale verspreiding via het internet. Spelers dragen grote opblaasbare ballen (bumpers) waarmee ze elkaar veilig kunnen botsen terwijl ze voetballen. Deze unieke twist op traditioneel voetbal combineert sportiviteit met een hoog fungehalte, wat bijdraagt aan teambuilding en het simpelweg genieten van een luchthartige, fysieke activiteit.

Mag ik foto’s maken voor social media?

Oke, je hebt ons, dit is geen veelgestelde vraag. Maar ga je gang en tag ons gerust!

#bumperbal #swolland

Kunnen we bij jullie drinken?

Zeker. We verkopen fris, koffie en thee. Alcohol is niet geschikt als je onze activiteiten wil spelen, bumperbal is wild genoeg zonder alcohol

Spelen we met bumperbal tegen andere mensen?

Nee, je speelt altijd tegen je eigen team. Vandaar ook het minimum aantal spelers.

Kan ik Bumperbal combineren met andere activiteiten?

Absoluut! Na een flinke fysieke activiteit, is het misschien even de beurt aan jullie hersenen in één van onze escaperooms. Of ben je misschien toch meer op zoek naar een sportieve activiteit, dan kun je bijvoorbeeld gaan bijlgooien!

Op wat voor locatie zit Bumperbal in Zwolle?

Wij bevinden ons aan de Hessenweg 19, we hebben daar een grasland van 2 hectare tot onze beschikking, dat is meer ruimte dan ooit nodig zal zijn.