Entree van Swolland in Zwolle | Winter

De beste escape rooms van Zwolle

De beste escaperoom in Zwolle vind je bij Swolland

Welkom bij Swolland, waar we trots zijn op het creëren van de meest meeslepende en uitdagende escaperoom ervaringen in Zwolle, Overijssel.

Onze bezoekers waarderen onze escaperooms vanwege onze high-tech, gedetailleerde puzzels. Elk aspect van onze escaperooms is zorgvuldig ontworpen om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Met een gemiddelde waardering van 4,8/5 sterren op Google en vergelijkbare scores op andere beoordelingssites, streven we ernaar om elke ervaring spectaculair te maken.

Entree van Swolland in Winter 1920x1080

Wat Ons Uniek Maakt:

De beste escaperoom van Zwolle - de Alchemist

High-tech escaperooms

Duik in uitdagingen zoals nooit tevoren met onze high-tech escaperooms. Elke puzzel bevat geavanceerde technologie die elk scenario tot leven brengt, waardoor je betrokkenheid wordt vergroot en je probleemoplossende vaardigheden tot het uiterste worden getest.

Unieke puzzels

Betreed onze escaperooms waar elke puzzel een unieke creatie is, handgemaakt om te verrassen en te intrigeren. Geen twee kamers of spellen zijn hetzelfde, wat elke keer een frisse en spannende avontuur biedt.

Escaperoom medewerker Reinier slijpt een puzzel in de werkplaats
Area038 Armory

Multi-kamer escaperooms

Ontdek meerdere kamers binnen elke escaperoom, elk met unieke raadsels en geheimen. Elke escaperoom heeft 5+ compleet nieuwe ruimtes om te verkennen, zodat je continue blijft ontdekken en verkennen.

75 minuten

Onze escaperooms zijn 25% langer. Met een duur van 75 minuten heb je meer tijd om diep in de puzzels te duiken. Deze extra tijd is niet zomaar, deze is ook echt nodig om de vele puzzels en uitdagingen die op jullie staan te wachten te ontrafelen.

Twee kinderen voor een klok. De tijd dringt!
Groep poseert voor dr. Frankensteins Lab in Zwolle

Van 2 tot 60 personen

Perfect voor groepsevenementen, onze locatie is geschikt voor 2 tot 60 deelnemers. Naast escaperooms bieden we een verscheidenheid aan activiteiten zoals bumperbal en bijlwerpen, wat het een veelzijdige locatie maakt voor bedrijfsevenementen, feestjes of een dagje uit met de hele familie!

Gratis parkeren

Parkeren zou het minste van je zorgen moeten zijn bij het plannen van een escaperoom avontuur. Onze faciliteit biedt voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast onze indoor en outdoor activiteitencentra, waardoor het gemakkelijk en stressvrij is voor zowel individuen als grote groepen.

Gratis parkeren voor bezoekers
Escaperoom spelers rondom unieke puzzel

Geen hang- en cijferslotjes

Vergeet de typische hangslot of cijfersloten. Onze escaperooms zijn voorzien van geavanceerde puzzels die volledig zijn geïntegreerd met onze eigen software, waardoor je een meeslepende ervaring hebt waarbij elke puzzel een volgende verrassing triggert.

Topklasse Decor

Onze escaperooms zijn een bewijs van onze toewijding aan hoogwaardige thematisering en decor. Of het nu de steampunk-elegantie van De Alchemist is, de geheimzinnige sfeer van Area038, of de avontuurlijke insteek van Temple Run, elke kamer transporteert je rechtstreeks naar een zorgvuldig gecreëerde wereld.

Victoriaanse studeerkamer van De Alchemist in Zwolle
Escaperoom spelers in Zwolle omringd door puzzels

Alles in thema

We vinden het belangrijk dat de puzzels niet willekeurig zijn. Al onze puzzels zijn verwerkt in het thema van de kamer. We dragen er dan ook zorg voor dat de puzzels allemaal aansluiten op het thema. Zo ga je volledig op in de door ons gecreëerde wereld.

Klantbeoordelingen:

“Erg leuke Escape Room. Zeker waard om er met een groep heen te gaan. We hebben ook even kunnen gooien met de bijlen. Dat was ook erg leuk om te doen! Als je een goede escaperoom zoekt in de buurt van Zwolle, ga dan hierheen!”

Dion -

“Super leuk! Wij zijn wezen bijlwerpen. Alles was tip top in orde en erg vriendelijk personeel! Wij komen zeker nog eens terug”

Naomi -

“Fantastische originele escaperoom met erg leuke puzzels waar je goed voor moet samenwerken. De escaperoom is ook erg mooi gemaakt met een mooie sfeer. Daarna buiten een potje bijlgooien, erg tof! Aanrader!”

Frank -

“Een van de beste escape rooms gespeeld (en ik heb er toch al best wat gehad) en daarna lekker met bijlen gegooid. Buitengewone leuke middag :-)”

Bernard -

“Met het gezin, 6 man sterk, de escaperoom gedaan. Uitdagend, mooi gebouwd, afwisselend en pittig. Gastvrije eigenaar. Leuke middag gehad!”

Arjan -

“Wij hebben vandaag een top middag gehad bij Swolland. We waren met 2 personen, allebei dames. Onze middag begon met Bijl werpen, wat echt ontzettend leuk bleek te zijn. We kregen een prettige uitleg en goede hulp in het begin. Daarna konden we ons uitleven.”

Jazzy -

“Opvolgend hebben we de escape room Area038 gedaan, die echt boven verwachting leuk was. We hebben zeker al een stuk of 10 escape rooms gespeeld, maar dit was de eerste keer dat we in zo’n originele kamer zaten. Echt heel erg tof gedaan! Zodra de andere kamers klaar zijn, komen we weer.”

Jazzy J -

“Vandaag Area038 gedaan, wat een leuke escaperoom! Je moet echt goed samenwerken, mooie, lineaire puzzels en 75 minuten speeltijd. Echt een aanrader!”

Marisol -

“Alchemist escape room gespeeld. Hele leuke kamer. Leuk opgezet, 75 minuten de tijd, en het zal gewoon goed in elkaar. Kleine schrikeffecten aanwezig!”

Michiel -

“Wat een geweldige escaperoom, we hebben genoten!! Veel puzzels en uitdagingen. Erg leuke sfeer, goed in elkaar gezet! Beide escaperooms gedaan bij Swolland, beide fantastisch!!”

Linda -

Geïnteresseerd? Ontdek onze kamers:

Escaperoom Zwolle Escaperoom Area038

Escaperoom Area038

escaperoom Zwolle

Geheime basis
75 minuten
meerdere kamers
Samenwerking

Doelgroep

2-6 spelers
Optimaal: 4-5
12 jaar
75% ontsnapt

Praktisch

Nederlands/Engels
Indoor
Airconditioning
Escape veilig
Pin/Ideal/Factuur
€139.95
inclusief 9% btw
Escaperoom Zwolle Escaperoom De Alchemist

Escaperoom De Alchemist

escaperoom Zwolle

Laboratorium
75 minuten
Meerdere kamers
25+ puzzels

Doelgroep

2-6 spelers
Optimaal: 4-5
14 jaar
45% ontsnapt

Praktisch

Nederlands/Engels
Indoor
Airconditioning
Escape veilig
Pin/Ideal/Factuur
€139.95
inclusief 9% btw
Escaperoom Zwolle Escaperoom Temple Run

Escaperoom Temple Run

escaperoom Zwolle

Verloren tempel
75 minuten
144M² XXL!!!
Hindernisbaan

Doelgroep

2-8 spelers
Optimaal: 4-5
12 jaar*
??% ontsnapt

Praktisch

Nederlands/Engels
Outdoor
Gedeeltelijk overdekt
Escape veilig
Pin/Ideal/Factuur
€149,95
inclusief 9% btw
author avatar
Gerben Escape Room Architect
Gerben en Reinier hebben in 2015 samen AKA Escape Rooms (nu Swolland) opgericht. Gerben heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en het programmeren van de puzzels. Hij combineert technische kennis met creatieve oplossingen om unieke en uitdagende ervaringen voor bezoekers te creëren. Zijn innovatieve aanpak en oog voor detail zorgen telkens weer voor onvergetelijke avonturen. En hoewel hij misschien meer tijd doorbrengt met puzzels dan met mensen, zorgt hij ervoor dat bezoekers zich altijd voelen alsof ze een epische avontuur hebben beleefd.