escape room Zwolle

Wij zijn open!

Het is een tijdje stil geweest rondom Swolland en AKA Escape Rooms, maar op de achtergrond zijn we heel druk aan het werk geweest. We hebben onze naam veranderd van AKA Escape Rooms naar Swolland.

De wijziging zit niet alleen in de naam. We zijn binnen Zwolle verhuisd vanuit de Biljartfabriek naar de Hessenweg, in het Zwolse Vechtdal. Onze oude escaperooms zijn allemaal gesloten. Swolland is een indoor en outdoor activiteitencentrum in Zwolle, waar je spannende, creatieve en energieke activiteiten kunt doen. Enkele activiteiten die we binnenkort gaan openen zijn Nordic Axe Throwing, onze variant op Urban Axe Throwing, en SPLASH! voor de creatievelingen die graag met verf spelen en niet alleen een leuke herinnering, maar ook een kunstwerk willen overhouden aan hun activiteit. Ook staat bumperbal op het menu, waarin jij en je teamgenoten in een enorme luchtbal gehesen worden zodat jullie tegen elkaar kunnen voetballen/botsen.

Uiteraard blijven we ook escaperooms bouwen, dit is waar onze passie ligt en waar de roots van onze onderneming liggen. Sterker nog, we zijn begonnen met het bouwen van een nieuwe escaperoom en deze is nu af! De naam van onze nieuwste escaperoom is Area038. De naam “Area038” is een verwijzing naar de “geheime” Amerikaanse militaire basis Area 51. Area038 wordt, net als Area51, gebruikt voor de ontwikkeling en het testen van alle denkbare geheime overheidsprojecten. En er is een reden dat die overheidsprojecten geheim zijn…

Van onze bezoekers hoorden we dat ze het jammer vonden dat onze escaperooms na een uurtje al weer voorbij waren, dus deze hebben we een stuk groter gemaakt en verlengd tot 75 minuten.

Op onze nieuwe locatie hebben we ook de mogelijkheid om onze horeca zelf in te richten. Zo hebben we nu ook een bar in Viking-stijl, waar je gezellig na kunt kletsen na een gave activiteit.

Wij hopen jullie in ieder geval binnenkort te mogen verwelkomen in Swolland!

Reinier & Gerben