Screenshot van hoofdpagina van Swolland

Swolland 4.0 – Een Venster naar Jouw Escaperoom Avonturen!

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op de gloednieuwe website van Swolland! Na maanden van hard werken en toewijding zijn we verheugd om onze vernieuwde online aanwezigheid te onthullen. Ons doel was om een meer intuïtieve, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke ervaring te creëren voor al onze bezoekers.

Vandaag zijn we trots om de lancering aan te kondigen met een speciale focus op een van de meest opwindende features: onze Fotogallerij!

Diepere Duik in de Foto Afdeling:

We begrijpen hoe belangrijk de herinneringen aan jouw escaperoom avontuur zijn. Het zijn momenten van triomf, teamwork en soms hilarische verwarring die je voor altijd wilt bewaren. Daarom hebben we in onze nieuwe website een speciale sectie gecreëerd waar je de foto’s van jouw escaperoom bezoek kunt terugvinden en bekijken, compleet met de teamnaam, de resterende tijd en het aantal gebruikte hints.

Hoe het Werkt:

Simpel. Bezoek onze website, ga naar de Fotogallerij en voer de datum van je bezoek in in de kalender. Daar vind je een galerij van avonturen, inclusief die van jou en je team. Onze gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat je gemakkelijk jouw glorieuze moment kunt vinden, bekijken en delen met vrienden en familie. Of misschien zelfs op social media, om je overwinning op het spel te vieren!

Screenshot van escaperoom gallerij
Screenshot van Groene uitjes

Een Groene Toekomst

In het hart van onze onderneming ligt een diepgewortelde focus op duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. We begrijpen het belang van het beschermen van onze planeet voor toekomstige generaties en zetten ons in om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Om dit benadrukken hebben we een speciaal onderdeel op onze website gewijd aan onze ecologische voetafdruk, of beter gezegd, het toekomstige gebrek daaraan.

Om onze toewijding aan een groenere toekomst te illustreren, hebben we een groene tijdlijn opgezet die onze milieudoelstellingen en -initiatieven tot 2035 uiteenzet. Deze tijdlijn benadrukt niet alleen de stappen die we al hebben genomen om onze impact op het milieu te verminderen, maar ook onze plannen voor de toekomst. Van het verminderen van afval en verbruik tot het investeren in hernieuwbare energiebronnen.

Meer dan Alleen Foto’s:

Terwijl de fotosectie een hoogtepunt is van onze nieuwe website, hebben we ook andere verbeteringen aangebracht:

  • Volledige Vernieuwing: Ontdek de volledig vernieuwde website van Swolland! We hebben een grote transformatie ondergaan om jouw ervaring op onze site te verbeteren.
  • Verbeterde Navigatie: Vind snel wat je zoekt met ons gestroomlijnde en geoptimaliseerde menu
  • Nieuwe Boekingsopties: Plan je volgende avontuur met ons verbeterde boekingssysteem.
  • Laatste Nieuws en Updates: Blijf op de hoogte van evenementen en nieuwe escaperooms via de nieuwsbrief! Verwacht onze nieuwsbrief 1 à 2 keer per jaar in je inbox.

De site is van top tot teen opnieuw ingericht, met een eigentijds thema en geoptimaliseerd voor snelheid, zodat jouw online beleving bij ons soepeler is dan ooit.

Screenshot van hoofdpagina van Swolland
author avatar
Gerben Escape Room Architect
Gerben en Reinier hebben in 2015 samen AKA Escape Rooms (nu Swolland) opgericht. Gerben heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en het programmeren van de puzzels. Hij combineert technische kennis met creatieve oplossingen om unieke en uitdagende ervaringen voor bezoekers te creëren. Zijn innovatieve aanpak en oog voor detail zorgen telkens weer voor onvergetelijke avonturen. En hoewel hij misschien meer tijd doorbrengt met puzzels dan met mensen, zorgt hij ervoor dat bezoekers zich altijd voelen alsof ze een epische avontuur hebben beleefd.