Bruidegom staand in escaperoom Zwolle

Info

Hoe je contact met ons op kunt nemen

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00 Dinsdag 09:00 – 16:30 Woensdag 09:00 – 22:30 Donderdag 09:00 – 22:30 Vrijdag 09:00 – 23:30 Zaterdag 09:00 – 23:30 Zondag 09:00 – 22:30

Alleen op afspraak

Bezoekadres

Ons adres is aan de Hessenweg 19 in Zwolle. Vanaf de A28 staan we aangegeven op bruine toeristische bordjes met de naam “Swolland”. Wij zijn alleen aanwezig op afspraak of reservering.

Routebeschrijving

Contactgegevens

Je kunt ons bereiken via dit contactformulier, maar je kunt ook een mail sturen naar info@swolland.com Eventueel kun je ons bereiken op +316 125 95 039

Routebeschrijving

Vanuit Zwolle centrum/Zwolle Noord

Draai vanaf de ringweg de Kranenborgweg op. Na 2 kilometer zijn er bordjes met “Swolland”, volg deze.

Vanaf A28 en N340

Neem de afslag Hessenpoort, sla af richting Zwolle bij de afrit en volg de bruine bordjes met “Swolland

Via Ommen/Dalfsen

Je kunt ons bereiken via de Hessenweg. Zodra je over het viaduct rijdt, zitten wij op de eerste afslag rechts.

Contactformulier

  Veel gestelde vragen/FAQ

  Welke soorten activiteiten bieden jullie aan?

  Wij bieden een breed scala aan spannende activiteiten, waaronder indoor en outdoor escaperooms, bijlwerpen, bumperbal en vergaderruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. Kijk bij onze activiteiten voor een overzicht. We breiden ons aanbod voortdurend uit, dus blijf op de hoogte voor meer opwindende ervaringen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Kunnen we activiteiten boeken voor bedrijfsfeesten of teambuildingsevenementen?

  Absoluut! Onze activiteiten zijn perfect voor bedrijfsfeesten, teambuildingsevenementen of elke groep die op zoek is naar een leuke en gedenkwaardige ervaring. We bieden pakketten die op maat gemaakt kunnen worden om aan de behoeften van jouw groep te voldoen, wat zorgt voor een uniek evenement. Kijk op onze zakelijke pagina of neem contact met ons op via het contactformulier!

  Is er parkeergelegenheid bij de locatie?

  Ja, we bieden gratis parkeergelegenheid voor onze gasten op ons eigen terrein.

  Moet ik van tevoren boeken?

  Ja, al onze activiteiten zijn alleen beschikbaar via een reservering. Je kunt direct via onze website boeken of contact met ons opnemen voor vragen of hulp.

  Zijn er leeftijds- of gezondheidsbeperkingen voor deelname aan de activiteiten?

  Voor sommige activiteiten gelden leeftijds- of gezondheidsbeperkingen om veiligheidsredenen. We adviseren om de specifieke activiteitenpagina op onze website te bekijken of contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie voordat je boekt.

  Wat moet ik dragen?

  Voor alle activiteiten raden we aan om comfortabele kleding en schoenen met gesloten tenen te dragen. Voor de outdoor activiteiten raden we aan kleding te dragen die vies mag worden en die rekening houdt met het weer.

  Hoe lang duren de activiteiten?

  Onze escaperooms duren doorgaans 75 minuten, terwijl andere activiteiten kunnen variëren. In werkelijkheid zal de activiteit vaak 10-15 minuten langer duren ivm toiletbezoek, uitleg en nabespreking. Raadpleeg de individuele activiteitenpagina’s op onze website voor gedetailleerde informatie.

  Mogen we eten of drinken meenemen naar onze activiteit?

  Nee, wij hebben een bar met een selectie van non-alcoholische dranken, koffie en thee . Wij bieden geen eten aan. Voor speciale gelegenheden kunnen we een uitzondering maken, neem dan eerst contact met ons op om te overleggen. Met uitzondering van het bijlgooien mogen consumpties ook niet tijdens de activiteit worden genuttigd.

  Welke maatregelen nemen jullie voor hygiene en veiligheid?

  Veiligheid en welzijn nemen wij heel serieus. We houden ons aan strikte schoonmaak- en veiligheidsprotocollen en naleving van lokale gezondheidsrichtlijnen. Daarnaast voldoen al onze faciliteiten aan het bouwbesluit. Zo zijn alle escaperooms voorzien van noodknoppen, waardoor je op elk moment de escaperoom kunt verlaten.

  Hoe kan ik mijn boeking annuleren of verzetten?

  We begrijpen dat plannen kunnen wijzigen. Raadpleeg ons annuleringsbeleid op onze website of neem direct contact met ons op om de boeking te annuleren of te verzetten. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.