Escape Room Zwolle - Sherlock Holmes

Activiteiten in Swolland

Welkom bij ons in- en outdoor activiteitencentrum in Zwolle. De plek voor adrenaline-junkies en avonturiers! Bij ons kun je terecht voor de meest uitdagende en opwindende activiteiten. Van escaperooms tot bijlgooien. Van bumperballen tot de meest innovatieve belevingen.

Onze escaperooms zijn de perfecte uitdaging voor teams die van een beetje spanning en avontuur houden. Kun jij binnen 75 minuten uit onze geheime escaperooms ontsnappen? Baan je een weg door de meest baanbrekende escaperooms van Nederland! Onze rooms zijn ontworpen om je uit te dagen. Test je geest tot het uiterste. Perfect voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een leuk dagje uit met vrienden en familie.

Ben je op zoek naar een fysieke belevenis? Dan is bijlgooien of bumperballen de plek voor jou. Daag je vrienden uit voor een bijlgooi wedstrijd. Test je vaardigheden en je precisie. Of probeer het uitdagende en hilarische bumperballen uit. Probeer je tegenstanders te tackelen terwijl je in een opblaasbare bal zit. Het is een unieke ervaring die je nergens anders vindt!

Maar we bieden nog meer. Bij Swolland zijn we voortdurend bezig met nieuwe, grensverleggende ideeën op het gebied van in- en outdoor recreatie. We verwachten de komende jaren steeds meer gave attracties toe te voegen.

Ons in- en outdoor activiteitencentrum is de perfecte plek voor een dag vol plezier en adrenaline. Of je nu op zoek bent naar een spannende uitdaging of gewoon een leuke tijd wilt hebben met vrienden en familie, bij ons zit je goed! Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het plannen van de perfecte dag. Boek nu en ervaar het zelf!