witte vector curve

De Alchemist

Informatie

Escaperoom
Horror
Minimaal 2 spelers
Maximaal 6 spelers
Aanbevolen: 4-5
Vanaf 12 jaar*
75 minuten
Indoor
Escape Veilig
Nederlands/Engels
Pin/iDeal/Factuur
€139.95

De escaperoom

“Mijn naam is Salvatori Quack. Ik heb mijn leven gewijd aan het omvormen van lood naar goud, het bestuderen van de sterren en het zoeken naar de bron van het eeuwige leven.”

Alchemist Lab

Welkom in het huis van de alchemist! Je vindt hier alles waar de gemiddelde huis-tuin en keuken alchemist zich mee bezig hield.

Salvatori hield zich bezig met astrologie in de tijd dat de stand van de sterren nog een serieuze wetenschap was en niet werd geschoffeerd door de zwendelaars van de nachtprogrammering van SBS6. Uiteraard met een bijbehorend observatorium.

Deze wereldberoemde alchemist was meer bedreven in kruidengeneeskunde dan Klazien uut Zalk en hij had een betere werkplaats dan Madam Mikmak en Zwarte Magicka bij elkaar.

Uiteraard bedreef Salvatori ook “moderne” geneeskunde. In de tijd dat een gat in je schedel boren en je aders leeg laten lopen nog tot de erkende medische ingrepen behoorden.

Je denkt misschien dat de laatste alchemist tijdens de Verlichting is verloren gegaan, zo rond 1700. Toch lijkt deze alchemist, ondanks zijn laaienlichterij, toch één doel bereikt te hebben in zjin leven, namelijk de bron van de eeuwige jeugd. En jullie zijn onderdeel van zijn plan….

Veelgestelde vragen