witte vector curve

Viking Games

Informatie

Groepsactiviteit
Viking
Minimaal 12 spelers
Maximaal 24 spelers
Vanaf 18 jaar
75 minuten
Outdoor
€17.50 per persoon
Nederlands/Engels
Pin/iDeal/Factuur
€420.00

Welkom bij de Viking Games!

De Highland games ken je vast wel. Boomstam werpen, hindernisparcours met een boomstam, touwtrekken en meer. De Viking Games zijn onze variant op de Highland games, waarbij de nadruk meer ligt op behendigheid in plaats van pure kracht. Boomstamwerpen en touwtrekken horen erbij, maar ook staafkerk stapelen, zandzak meppen, en diverse andere activiteiten waarbij de nadruk ligt op team vs team.

De Viking Games is voor grote groepen die een actief dagje uit in de buitenlucht willen beleven. Of je nou een actief bedrijfsuitje zoekt voor teambuilding met je collega’s, een gezellig dagje uit wil met de hele familie of met een grote vriendengroep een competitieve activiteit wil beleven.

Prachtige locatie met bijbehorende faciliteiten

De Viking Games vinden plaats op het terrein van Swolland. Op onze toplocatie in het prachtige Vechtdal van Zwolle. Gratis parkeren, een lounge volledig in thema met bijbehorende sanitaire voorzieningen, alles omringd door de natuur.

Geschikt voor iedereen!

De onderdelen die wij bij de Viking Games aanbieden zijn zo aangepast dat iedereen eraan kan mee doen. Mits aan de leeftijdsgrens wordt voldaan natuurlijk. Als Viking moet je het hebben van tactiek en behendigheid, kracht speelt slechts een bijrol.

Hoe gaat dit in z’n werk?

Touwtrekken – via pixabay

Deze activiteit is alleen in overleg te boeken. We kijken samen met jou naar je wensen en stellen dan een vrijblijvende offerte op. Stuur een mail naar info@swolland.com met als onderwerp “Viking Games” als je interesse hebt. De vanaf prijs is per persoon en voor een duur van 75 minuten. Uiteraard passen we de offerte aan naar wens. Denk dan aan een langere duur van de activiteit, onbeperkt drinken, catering, coaching. Of natuurlijk een combinatie met andere activiteiten. Nordic Axe Throwing sluit bijvoorbeeld erg goed aan.

Veel gestelde vragen