Wandelaar bos in rode jas

Lancering

Family Entertainment Center

Wij zijn voornemens om een family entertainment centrum te starten in Zwolle. Dit houdt in dat we een park starten waar groepen een dagje uit kunnen beleven met allerlei leuke groepsactiviteiten, waaronder escaperooms, bumperbal en nordic axe throwing.

Overleg

Wij zijn sinds 2017 in overleg met de gemeente Zwolle voor de realisatie van een indoor- en outdoor recreatiecentrum in Zwolle aan de Hessenweg 19, in de Vechtcorridor in Zwolle. Het plan ontleent zich o.a. aan de structuurvisie van de gemeente Zwolle voor dit gebied. Inmiddels zijn er diverse onderzoeken gedaan (milieu, natuur, geluid, stikstof, etc). Deze onderzoeken tonen aan dat de plannen aansluiten op de mogelijkheden die deze locatie biedt. We hopen de lopende bestemmingsplanprocedure binnenkort af te ronden.

Wij zijn voornemens eind dit jaar of begin volgend jaar de deuren van Swolland te openen.

Activiteiten

Wij zorgen ervoor dat je een geweldige dag bij ons kunt beleven! Het aanbod van de activiteiten die we vlak na opening willen aanbieden vind je onder het kopje attracties. We zijn van plan elk jaar enkele nieuwe attracties te openen, zowel indoor als outdoor. We kijken daarbij naar relatief nieuwe activiteiten en activiteiten die nog niet aangeboden worden in de omgeving. We hebben ook plannen voor volledig nieuwe activiteiten, deze zijn echter nog geheim.