witte vector curve

Nordic Axe Throwing

Informatie

Bijlwerpen
Minimaal 2 spelers
Maximaal 6 spelers
Vanaf 18 jaar
60 minuten
Outdoor
Overdekt
Max 6 spelers per baan
Max 4 banen
Nederlands/Engels
Pin/iDeal/Factuur
€95.00

Wat is het?

Stel je eens voor dat je dartpijl 1 kilo weegt ipv 25 gram. En dat je bij een goede worp het hout af ziet splinteren van je doelwit. Het brengt bij de meeste mensen een oergevoel naar boven.

Bijl in Roos

Bijlwerpen was een populair tijdsverdrijf bij onze verre voorvaderen. De activiteit wordt al eeuwenlang beoefent, maar maakt weer een herintroductie in Nederland. In 2018 is Urban Axe Throwing uit Amerika naar ons kikkerlandje komen overwaaien en heeft bijlgooien weer op de kaart gezet. Nordic Axe Throwing brengt het bijlgooien weer terug naar z’n roots: naar buiten. Wel met overkapping, heaters en wat te drinken.

Het duurt uiteraard even voordat je deze eeuwenoude traditie in de hand hebt, maar er zijn weinig dingen die meer voldoening geven na een rake worp de bijl het bord te zien doorklieven.

Jullie krijgen een korte begeleiding over werptechnieken en hoe je punten kunt scoren, daarna mogen jullie zelf proberen de roos te raken met een bijl.

Gallerij

Meerdere banen tegelijk

We hebben 4 verschillende banen beschikbaar voor de activiteit, met een maximum van 6 spelers per baan. Dus er kunnen in totaal 24 spelers bijlwerpen. Wil je meer dan één baan boeken? Neem dan even contact op via info@swolland.com of 06-125 95 039, wij reserveren dan de banen voor je. Elke baan extra is €10,- goedkoper, tot in totaal €60,-. De prijslijst:

1 baan: €95.00 per 60 minuten, capaciteit is 1-6 spelers
2 banen: €180.00 per 60 minuten, capaciteit is 7-12 spelers
3 banen: €275.00 per 60 minuten, capaciteit is 13-18 spelers
4 banen: €320.00 per 60 minuten, capaciteit is 19-24 spelers

Voor wie?

Bijlwerpen is een perfecte outdoor activiteit voor een vrijgezellenfeest. Laat het testosteron maar vliegen! En zeker voor iedereen die eens een keer iets anders wil proberen dan bowlen. Mannen, vrouwen en alles wat daar tussenin zit. We hebben lichte bijlen voor de minder bedeelden qua bovenarmspieren en zware bijlen voor de echte rouwdouwers.

En bij slecht weer…

Het Nordic Axe Throwing blijft een outdoor activiteit, maar om regen en kou tegen te gaan hebben we de baan volledig overdekte. Daarnaast hebben we heaters aangebracht. Dus je zit normaalgesproken bij regen droog en bij kou hebben we verwarming. Zorg wel dat je warm genoeg gekleed bent.

Voor wie is het niet?

De leeftijd is 18+, dus het is niet geschikt voor kinderen (voor kinderen hebben we andere activiteiten). Onze lichtste bijl is 600 gram, deze kan iedereen met een normale fysieke gesteldheid in het bord gooien. Technisch gezien lukt het iedereen wel om bijl te gooien, over het algemeen geldt wel hoe fitter je bent, des te beter je gooit. Ook hebben we zwaardere bijlen voor de doelgroep die liever wat meer kracht gebruikt.

Veelgestelde vragen

Probeer ook onze andere outdoor activiteit: