Entree van Swolland in Zwolle | Winter

De beste escape rooms van Zwolle

De beste escaperoom in Zwolle vind je bij Swolland

Welkom bij Swolland, waar we trots zijn op het creëren van de meest meeslepende en uitdagende escaperoom ervaringen in Zwolle, Overijssel.

Onze bezoekers waarderen onze escaperooms vanwege onze high-tech, gedetailleerde puzzels. Elk aspect van onze escaperooms is zorgvuldig ontworpen om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Met een gemiddelde waardering van 4,8/5 sterren op Google en vergelijkbare scores op andere beoordelingssites, streven we ernaar om elke ervaring spectaculair te maken.

Entree van Swolland in Winter 1920x1080

Wat Ons Uniek Maakt:

De beste escaperoom van Zwolle - de Alchemist

High-tech escaperooms

Duik in uitdagingen zoals nooit tevoren met onze high-tech escaperooms. Elke puzzel bevat geavanceerde technologie die elk scenario tot leven brengt, waardoor je betrokkenheid wordt vergroot en je probleemoplossende vaardigheden tot het uiterste worden getest.

Unieke puzzels

Betreed onze escaperooms waar elke puzzel een unieke creatie is, handgemaakt om te verrassen en te intrigeren. Geen twee kamers of spellen zijn hetzelfde, wat elke keer een frisse en spannende avontuur biedt.

Escaperoom medewerker Reinier slijpt een puzzel in de werkplaats
Area038 Armory

Multi-kamer escaperooms

Ontdek meerdere kamers binnen elke escaperoom, elk met unieke raadsels en geheimen. Elke escaperoom heeft 5+ compleet nieuwe ruimtes om te verkennen, zodat je continue blijft ontdekken en verkennen.

75 minuten

Onze escaperooms zijn 25% langer. Met een duur van 75 minuten heb je meer tijd om diep in de puzzels te duiken. Deze extra tijd is niet zomaar, deze is ook echt nodig om de vele puzzels en uitdagingen die op jullie staan te wachten te ontrafelen.

Twee kinderen voor een klok. De tijd dringt!
Groep poseert voor dr. Frankensteins Lab in Zwolle

Van 2 tot 60 personen

Perfect voor groepsevenementen, onze locatie is geschikt voor 2 tot 60 deelnemers. Naast escaperooms bieden we een verscheidenheid aan activiteiten zoals bumperbal en bijlwerpen, wat het een veelzijdige locatie maakt voor bedrijfsevenementen, feestjes of een dagje uit met de hele familie!

Gratis parkeren

Parkeren zou het minste van je zorgen moeten zijn bij het plannen van een escaperoom avontuur. Onze faciliteit biedt voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast onze indoor en outdoor activiteitencentra, waardoor het gemakkelijk en stressvrij is voor zowel individuen als grote groepen.

Gratis parkeren voor bezoekers
Escaperoom spelers rondom unieke puzzel

Geen hang- en cijferslotjes

Vergeet de typische hangslot of cijfersloten. Onze escaperooms zijn voorzien van geavanceerde puzzels die volledig zijn geïntegreerd met onze eigen software, waardoor je een meeslepende ervaring hebt waarbij elke puzzel een volgende verrassing triggert.

Topklasse Decor

Onze escaperooms zijn een bewijs van onze toewijding aan hoogwaardige thematisering en decor. Of het nu de steampunk-elegantie van De Alchemist is, de geheimzinnige sfeer van Area038, of de avontuurlijke insteek van Temple Run, elke kamer transporteert je rechtstreeks naar een zorgvuldig gecreëerde wereld.

Victoriaanse studeerkamer van De Alchemist in Zwolle
Escaperoom spelers in Zwolle omringd door puzzels

Alles in thema

We vinden het belangrijk dat de puzzels niet willekeurig zijn. Al onze puzzels zijn verwerkt in het thema van de kamer. We dragen er dan ook zorg voor dat de puzzels allemaal aansluiten op het thema. Zo ga je volledig op in de door ons gecreëerde wereld.

Klantbeoordelingen:

“Top escaperoom (Alchemist); leuke spellen en heel mooi gebouwd!”

Ruben Buis -

“Wat een geweldige escaperoom, we hebben genoten!! Veel puzzels en uitdagingen. Erg leuke sfeer, goed in elkaar gezet! Beide escaperooms gedaan bij Swolland, beide fantastisch!!”

Linda -

“Dit was voor ons pas de 4e escaperoom die we speelden, maar wat een ervaring.. !!!!!! Een escaperoom waar je echt even je tanden in moet zetten, maar die met collectief denkwerk en teamwork te doen is. Heel vriendelijke en gezellige eigenaren die zelf alles opgebouwd en bedacht hebben. Petje af...... ZEKER EEN AANRADER !!!!!”

G.J.A. Donders -

“Enorm leuke ervaring bij escaperoom de Alchemist. Mooi palet aan puzzels met veel interactie met de kamer zelf en tussen kamers. Echt teamwork nodig, naast het nodige denkwerk maar ook zeker fysieke actie. Binnen hangt direct vanaf het begin een sfeer passend bij het verhaal. Door de verschillende kamers wordt dit nog meer versterkt. Kamers en puzzels zien er erg goed uit. Absolute aanrader.”

Hans Pot -

“Maar meest belangrijk: de puzzels waren echt top! Dit zijn de dingen waar ik persoonlijk van houd: creatief, net even logisch nadenken, associeren en goed onthouden wat je allemaal nou echt nog hebt gezien/ weet.”

Katja Dechering -

“Vanavond Area038 escaperoom gedaan. We waren met 6 personen waarvan sommigen vaker escaperooms spelen en sommigen een enkele keer. Voor mij was dit de eerste. En wat voor een! Vriendelijk ontvangst en duidelijke instructie. Wat zat dit goed in elkaar, we hebben ervan genoten en… we hebben het gehaald, haha op het nippertje.”

Flora De Jong -

“Toffe escaperoom! Ook voor jeugd! De opgesloten start maakt het wel spannend. De opdrachten zijn uitdagend en het samenwerken met elkaar en tussen de verschillende kamers zijn een must. Ontsnappen door een nauwe ruimte lukte nog net op tijd….”

Regine Ellenbroek -

“Vandaag met de familie de alchemist escape room gedaan. Echt een topervaring! Alle puzzels waren leuk en zaten goed in elkaar, er was een goede combinatie van ruimtelijke puzzels, raadselachtige puzzels en zelf meer fysieke puzzels. Geen cijfersloten en door het fijne gebruik van licht is niks te onduidelijk of onlogisch. Het was een erg gezellige ervaring met genoeg uitdaging voor ervaren puzzelaars, maar toegankelijk genoeg voor beginners! Een echte aanrader!”

Carsten Damen -

“Een hele leuke escape room. We wisten met ruim 11.58 minuten over naar buiten te komen. Het ziet er allemaal goed verzorgt uit. En met al die verschillende kamers heb je steeds weer een nieuwe verassing.”

Wim Vos -

“Super leuke escape room voor het hele gezin! Voor veel van ons was het de eerste keer dat we een escape room deden maar toch was het goed te doen. Er zijn veel verschillende soorten puzzels wat het leuk en afwisselend houdt. Zeker een aanrader!”

Thirza Zomer -

Geïnteresseerd? Ontdek onze kamers:

Escaperoom Zwolle Escaperoom Area038

Escaperoom Area038

escaperoom Zwolle

Geheime basis
75 minuten
meerdere kamers
Samenwerking

Doelgroep

2-6 spelers
Optimaal: 4-5
12 jaar
75% ontsnapt

Praktisch

Nederlands/Engels
Indoor
Airconditioning
Escape veilig
Pin/Ideal/Factuur
€139.95
inclusief 9% btw
Escaperoom Zwolle Escaperoom De Alchemist

Escaperoom De Alchemist

escaperoom Zwolle

Laboratorium
75 minuten
Meerdere kamers
25+ puzzels

Doelgroep

2-6 spelers
Optimaal: 4-5
14 jaar
45% ontsnapt

Praktisch

Nederlands/Engels
Indoor
Airconditioning
Escape veilig
Pin/Ideal/Factuur
€139.95
inclusief 9% btw
Escaperoom Zwolle Escaperoom Temple Run

Escaperoom Temple Run

escaperoom Zwolle

Verloren tempel
75 minuten
144M² XXL!!!
Hindernisbaan

Doelgroep

2-8 spelers
Optimaal: 4-5
12 jaar*
??% ontsnapt

Praktisch

Nederlands/Engels
Outdoor
Gedeeltelijk overdekt
Escape veilig
Pin/Ideal/Factuur
€149,95
inclusief 9% btw