Wandelaar bos in rode jas

Vrijgezellenfeest

Uitgebreid programma

Op zoek naar leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest? Wij hebben een scala aan activiteiten voor een geslaagde dag.

Eerst even loskomen door een potje bijlgooien (eens wat anders dan bowlen!), daarna de hersens kraken met één van onze escaperooms. In onze lounge kunnen jullie nog even wat napraten over de escaperoom onder het genot van een drankje. Daarna jezelf in een bumperbal (vanaf zomerseizoen 2021) hijsen voor een knallend potje voetbal. Voor de creatievelingen hebben we nog de splatter room.

Uiteindelijk sluiten we de dag af met een bierproeverij.

Groepskorting

Als er meerdere activiteiten achter elkaar geboekt worden, kunnen we een korting aanbieden. Interesse? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Speciale voor de vrijgezel

We vinden het erg leuk om mee te werken aan bijzondere herinneringen, dus mochten jullie speciale wensen hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Mochten jullie een kostuum vergeten zijn, dan hijsen we de vrijgezel graag in ons konijnenpak.

Ook passen we met liefde enkele van onze activiteiten aan. Zo kunnen we speciale puzzels toevoegen aan onze escaperooms voor de vrijgezel. Voor bijlgooien kunnen we een foto over de roos hangen van bijvoorbeeld de (moeder van de) bruid. Voor jullie eigen ideeën staan we uiteraard ook open.