Wandelaar bos in rode jas

Voorjaar 2022!

Afgelopen maandag, 20 december 2021, heeft de Zwolse gemeenteraad unaniem ingestemd met de bestemmingsplanwijziging voor de Hessenweg 19, ook wel bekend als Swolland. Hiermee is de realisatie van entertainment center Swolland een flinke stap dichterbij gekomen!

De nieuwe entree van Swolland

We wachten nog even de wettelijke termijnen af, daarna hopen we komend voorjaar onze deuren te openen. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, waaronder de stikstof- en coronacrisis, zullen we klein beginnen met drie of vier attracties. We zullen daarna steeds meer activiteiten toevoegen aan ons rooster. We hopen in de komende jaren uit te groeien tot een begrip in Zwolle en ver daarbuiten.

Voorheen stonden we bekend als AKA Escape Rooms, maar bij onze nieuwe plannen hoort een nieuwe naam: Swolland. Bij AKA Escape Rooms waren onze mogelijkheden tot groei begrensd. Bij Swolland hebben we de ruimte en ervaring om belevingen te bouwen zoals wij die willen, zonder beperkingen.

Wil je een spannende activiteit ervaren met vrienden, familie of collega’s waarbij het om de groep draait? Dan bieden wij avonturen aan waarover nog lang nagepraat zal worden. Als je klaar bent met het oplossen van een spannende escaperoom, kun je even gezellig wat drinken en dan opsplitsen. Verf smijten voor de creatievelingen en een potje bumperbal voor de rauwdouwers. Een hapje tussendoor en dan met z’n allen weer bijlgooien, kijken of Herman echt vikingbloed heeft.

Dankzij de volledig gestijlde horeca en een grote diversiteit aan attracties is het bij ons mogelijk om een volledig dagprogramma te kunnen beleven, als het zonnetje straalt, maar ook bij indoor weer.

Wij blijven ondertussen druk bezig op de achtergrond met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van nieuwe avonturen.